Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Πυροσβεστικά είδη στη Σαντορίνη

Rigas Home Service Τώρα θα μας βρείτε και στη Σαντορίνη Η αποτελεσματική πυρόσβεση εξαρτάται από την καλή εκπαίδευση και την ποιότητα του εξοπλισμού. Το κατάστημα με πυροσβεστικά είδη στη Σαντορίνη παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό τόσο για δασικές ομάδες πυρόσβεσης και για πυροσβέστες πόλεων, όσο και τον απαραίτητο εξοπλισμό προστασίας από φωτιά για το σπίτι και το γραφείο σας.
Φέρνουμε μια πλήρη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων από τους κορυφαίους κατασκευαστές, που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις. Διατηρούμε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου ώστε να σας προμηθεύουμε με πυροσβεστικά είδη υψηλής ποιότητας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Είναι πολύ σημαντικό, για κάθε επαγγελματία αλλά και ιδιώτη να μπορεί να ανταποκριθεί σωστά σε ένα έκτακτο περιστατικό όπως μια πυρκαγιά. Τα πυροσβεστικά είδη στη Σαντορίνη διαθέτουν κάθε τύπο πυροσβεστήρα, αλλά και κάθε αξεσουάρ που θα μπορούσατε να έχετε ποτέ ανάγκη για την πυρόσβεση τόσο σε οικιστικές μονάδες, σε εμπορικά, βιομηχανικά ακίνητα και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, όσο και σε σπίτια.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι:
• Προμήθεια και εγκατάσταση πυροσβεστήρων όλων των ειδών και εξοπλισμού τόσο σε οικιακούς χώρους, αλλά και σε εργοστάσια, βιοτεχνίες, καταστήματα καθώς και σε τεχνικές εταιρίες.
• Αναγομώσεις πυροσβεστήρων παντός τύπου.
• Κατασκευή υδροδοτικών δικτύων
• Κατασκευή αυτομάτων αντλητικών πυροσβεστικών συγκροτημάτων.
• Αναλογικά και πολύπλοκα συστήματα πυρανίχνευσης.
• Συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης.
• Μέσα ατομικής προστασίας.
• Μελέτες πυροπροστασίας - έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της πυρόσβεσης και πυρασφάλειας, αλλά και η υψηλή τεχνική κατάρτιση και τεχνογνωσία του προσωπικού μας, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Ο βασικός στόχος, αλλά και γνώμονας λειτουργίας της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρει ενώ και κύρια επιδίωξη μας είναι η συνεχής βελτίωση αυτών. Η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες στα πυροσβεστικά είδη έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και ιδιωτών, με εγκεκριμένα και ασφαλή πυροσβεστικά είδη, που μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο που επιθυμείτε.

Καθαρισμοί Χώρων - Είδη Πυρόσβεσης - Απολυμάνσεις - Αθήνα Τηλ 210 97.58.723 κιν 690 692 0131 Εμπορείο Θήρας ΤΗΛ 690 692 0132